Search

Het Nut van EHBO Middelen op Vakantie: Veilig en Zorgeloos Reizen

Vakantie is een tijd van ontspanning, avontuur en het verkennen van nieuwe plekken. Of je nu een kampeertocht in de bergen plant, een zonvakantie aan het strand of een culturele stedentrip, het is belangrijk om voorbereid te zijn op eventuele medische noodgevallen. Een goed uitgeruste EHBO-kit kan het verschil maken tussen een klein ongemak en een serieuze gezondheidskwestie. In deze blog bespreken we het nut van EHBO-middelen op vakantie, met speciale aandacht voor de HeltiQ Teekweg, HeltiQ Verbanddoos Onderweg en HeltiQ Eerste Hulp Set.

Het Belang van EHBO op Vakantie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker op vakantie. Van insectenbeten en schaafwonden tot grotere verwondingen en ziekten, er zijn tal van scenario's waarin een EHBO-kit essentieel kan zijn. Hier zijn enkele redenen waarom EHBO-middelen onmisbaar zijn op reis:
 1. Directe Hulp bij Verwondingen: Kleine ongelukjes zoals snijwonden, schaafwonden en verstuikingen kunnen snel en effectief behandeld worden met de juiste EHBO-middelen.
 2. Preventie van Infecties: Het reinigen en verbinden van wonden voorkomt infecties, wat vooral belangrijk is in omgevingen waar hygiëne niet altijd gegarandeerd is.
 3. Verlichting van Pijn en Ongemakken: EHBO-kits bevatten vaak pijnstillers en andere hulpmiddelen om pijn en ongemakken te verlichten, waardoor je vakantie niet verpest wordt door kleine kwaaltjes.
 4. Behandeling van Allergische Reacties: Insectenbeten, plantenallergieën en andere allergische reacties kunnen effectief behandeld worden met antihistaminica en andere benodigdheden in een EHBO-kit.
 5. Gemoedsrust: Weten dat je voorbereid bent op noodgevallen geeft een gevoel van veiligheid en gemoedsrust, waardoor je volop kunt genieten van je vakantie.

HeltiQ EHBO-producten voor Onderweg

HeltiQ biedt een breed scala aan EHBO-producten die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van reizigers. Laten we drie van hun meest nuttige producten nader bekijken: de HeltiQ Teekweg, de HeltiQ Verbanddoos Onderweg en de HeltiQ Eerste Hulp Set.

HeltiQ Teekweg

Een van de meest voorkomende problemen tijdens buitenactiviteiten, zoals wandelen en kamperen, is het risico op tekenbeten. Teken kunnen ziekten zoals de ziekte van Lyme overbrengen, wat ernstige gezondheidsproblemen kan veroorzaken als het niet tijdig wordt behandeld. De HeltiQ Teekweg is een handig hulpmiddel om teken veilig en effectief te verwijderen.

Voordelen van de HeltiQ Teekweg:

 • Veilige Verwijdering: De HeltiQ Teekweg is ontworpen om de teek volledig en intact te verwijderen, waardoor het risico op overdracht van ziekten wordt verminderd.
 • Gebruiksvriendelijk: Het apparaat is eenvoudig in gebruik en vereist geen speciale training, waardoor het ideaal is voor iedereen, inclusief kinderen.
 • Compact en Draagbaar: De HeltiQ Teekweg is klein en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in je tas of rugzak.
Met de HeltiQ Teekweg ben je altijd voorbereid op het verwijderen van teken, wat vooral belangrijk is als je in gebieden bent waar teken veel voorkomen.

HeltiQ Verbanddoos Onderweg

De HeltiQ Verbanddoos Onderweg is een uitgebreide EHBO-kit die speciaal is samengesteld voor reizigers. Het bevat alle essentiële hulpmiddelen die je nodig hebt voor het behandelen van veelvoorkomende verwondingen en noodgevallen tijdens je reis.

Inhoud van de HeltiQ Verbanddoos Onderweg:

 • Pleisters en Verbanden: Voor het behandelen van snijwonden, schaafwonden en andere kleine verwondingen.
 • Steriele Gaaskompressen: Voor het reinigen en afdekken van wonden.
 • Desinfectiemiddelen: Voor het ontsmetten van wonden en het voorkomen van infecties.
 • Pincet en Schaar: Handige hulpmiddelen voor het verwijderen van splinters en het knippen van verband.
 • Handschoenen: Voor hygiënisch werken bij het behandelen van wonden.

Voordelen van de HeltiQ Verbanddoos Onderweg:

 • Compact en Draagbaar: De verbanddoos is compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is in je rugzak, koffer of auto.
 • Uitgebreide Inhoud: Met een breed scala aan hulpmiddelen ben je voorbereid op verschillende soorten verwondingen en noodgevallen.
 • Hoge Kwaliteit: Alle materialen in de verbanddoos zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de nodige veiligheidsnormen.
Met de HeltiQ Verbanddoos Onderweg heb je een complete en betrouwbare EHBO-kit bij de hand, zodat je altijd voorbereid bent op noodgevallen.

HeltiQ Eerste Hulp Set

De HeltiQ Eerste Hulp Set is een compacte EHBO-kit die ideaal is voor korte trips en dagelijkse avonturen. Deze set bevat de basisbenodigdheden die je nodig hebt voor eerste hulp bij kleine verwondingen.

Inhoud van de HeltiQ Eerste Hulp Set:

 • Pleisters: Voor het behandelen van kleine snijwonden en schaafwonden.
 • Alcoholdeppers: Voor het ontsmetten van wonden en het reinigen van de huid.
 • Verbanden en Gaasjes: Voor het verbinden en afdekken van wonden.
 • Pincet en Veiligheidsspelden: Handige hulpmiddelen voor verschillende noodsituaties.

Voordelen van de HeltiQ Eerste Hulp Set:

 • Klein en Lichtgewicht: De set is compact en gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor in je tas, rugzak of handschoenenkastje.
 • Essentiële Benodigdheden: Bevat de basisbenodigdheden die je nodig hebt voor de meest voorkomende verwondingen.
 • Gebruiksvriendelijk: De set is eenvoudig in gebruik en kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht EHBO-ervaring.
De HeltiQ Eerste Hulp Set is perfect voor dagelijks gebruik en korte trips, zodat je altijd voorbereid bent op kleine noodgevallen.

Tips voor het Gebruik van EHBO-middelen op Vakantie

Nu je weet welke EHBO-producten essentieel zijn voor je vakantie, volgen hier enkele tips voor het effectief gebruik en onderhoud van je EHBO-kit:
 1. Controleer de Inhoud Regelmatig: Voordat je op reis gaat, controleer je de inhoud van je EHBO-kit om er zeker van te zijn dat alles aanwezig is en dat geen van de producten zijn vervallen.
 2. Bewaar de Kit op een Toegankelijke Plek: Zorg ervoor dat je EHBO-kit gemakkelijk toegankelijk is, zodat je in geval van een noodgeval snel kunt handelen.
 3. Ken de Instructies: Lees de instructies van alle hulpmiddelen in je EHBO-kit, zodat je weet hoe je ze correct moet gebruiken.
 4. Vul aan wat je Gebruikt: Als je tijdens je reis hulpmiddelen uit je EHBO-kit gebruikt, zorg er dan voor dat je deze zo snel mogelijk aanvult.
 5. Volg een EHBO-cursus: Overweeg het volgen van een EHBO-cursus om je kennis en vaardigheden op peil te houden, zodat je in geval van nood effectief kunt handelen.

Conclusie

EHBO-middelen zijn een essentieel onderdeel van je vakantie-uitrusting. Ze bieden niet alleen directe hulp bij verwondingen en noodgevallen, maar geven ook een gevoel van veiligheid en gemoedsrust. De HeltiQ Teekweg, HeltiQ Verbanddoos Onderweg en HeltiQ Eerste Hulp Set zijn uitstekende keuzes voor elke reiziger, met een breed scala aan hulpmiddelen die je helpen om voorbereid te zijn op verschillende situaties. Of je nu een avontuurlijke wandeltocht maakt of geniet van een rustige strandvakantie, met de juiste EHBO-middelen ben je klaar voor alles wat op je pad komt. Veilig reizen begint met een goede voorbereiding, en een betrouwbare EHBO-kit is daarbij onmisbaar.

Stage bij Dipso

LCA GROUP B.V. is een snelgroeiende handelsonderneming in medische hulpmiddelen, cosmetica, haircare, FMCG en aanverwante artikelen. LCA Group bestaat uit meerdere bv’s met elk hun specialiteit. Vanuit onze eigen magazijnen in Groningen verzenden wij over de hele wereld. Binnen de groep richt Alfa Brands Medical bv zich met Dipso.nl op de online verkoop van o.a. medische hulpmiddelen in Nederland en België. Wij willen ons bereik vergroten en om ons hierbij te helpen zoeken wij een 

ENTHOUSIASTE STAGIAIR(E)

 Afhankelijk van jouw opleiding, kennis en interesse kan jouw opdracht bijvoorbeeld bestaan uit:
 • Het opzetten en implementeren van een social media plan
 • Het verbeteren van de vindbaarheid van de webshop
 • Het schrijven van content
 • Het verbeteren van de uitstraling van de webshop
 • Het verbeteren van SEO en/of SEA
 Wat je opdracht precies gaat inhouden, daar komen we graag samen uit. Het belangrijkste is dat deze aansluit bij jouw achtergrond en onze wensen. Wat breng je mee:
 • Je volgt een MBO of HBO opleiding die aansluit bij de opdracht
 • Je hebt kennis van Wordpress en bij voorkeur ook WooCommerce
 • Je hebt goede Nederlandse communicatievaardigheden
 • Je bent geïnteresseerd in e-commerce en marketing
 • Je bent pro-actief en flexibel
 Wat bieden wij:
 • Een stagevergoeding van €300,- per maand
 • De kans om een leuke stage-opdracht uit te voeren.
 • Een moderne werkomgeving binnen een grotere organisatie waar wij continue willen verbeteren en processen optimaliseren.
 • Een plezierige en informele werksfeer in een leuk team waarbij alle afdelingen nauw samenwerken.
 • Dagelijks verzorgen wij de lunch!
 Heb je interesse? Stuur dan een mail met motivatie naar info@dipso.nl
Blog Banner

Het belang en de voordelen van Freestyle Libre 2 bij diabetes type 1 en type 2

Diabetes is een chronische aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft. Het beheren van diabetes vereist nauwkeurige monitoring van de bloedsuikerspiegel, wat voorheen vaak gepaard ging met frequente vingerprikken en bloedglucosemetingen. Gelukkig heeft de technologie in de gezondheidszorg enorme vooruitgang geboekt, waardoor mensen met diabetes gemakkelijker en effectiever hun aandoening kunnen beheren. Een van de meest revolutionaire ontwikkelingen op dit gebied is de Freestyle Libre 2, een innovatief systeem voor continue glucosemonitoring (CGM) dat zowel voor diabetes type 1 als type 2 een gamechanger is gebleken.

De uitdagingen van Diabetes Management

Voordat we duiken in de voordelen van de Freestyle Libre 2, is het belangrijk om de uitdagingen te begrijpen waarmee mensen met diabetes worden geconfronteerd bij het beheren van hun aandoening. Diabetes wordt gekenmerkt door onvoldoende productie of effectief gebruik van insuline, wat resulteert in abnormaal hoge bloedsuikerspiegels (hyperglykemie) die schadelijk kunnen zijn voor verschillende organen en systemen in het lichaam.Traditioneel vereiste het beheer van diabetes frequente vingerprikken om de bloedsuikerspiegel te meten. Dit proces kan ongemakkelijk, tijdrovend en sociaal ongemakkelijk zijn. Bovendien kan het moeilijk zijn om een nauwkeurig beeld te krijgen van de bloedsuikerspiegel op basis van enkele metingen per dag, vooral omdat glucosewaarden gedurende de dag kunnen variëren als reactie op voeding, lichaamsbeweging, stress en andere factoren.

De opkomst van Continue Glucosemonitoring (CGM)

In de afgelopen decennia heeft de introductie van continue glucosemonitoring (CGM) het landschap van diabetesbeheer veranderd. In plaats van afhankelijk te zijn van periodieke vingerprikken, bieden CGM-systemen real-time informatie over de bloedsuikerspiegel gedurende de dag en nacht. Deze systemen bestaan uit een sensor die onder de huid wordt geplaatst en die regelmatig glucosewaarden meet. Deze waarden worden draadloos naar een ontvanger of smartphone gestuurd, waardoor gebruikers hun glucosegegevens gemakkelijk kunnen bijhouden en inzicht kunnen krijgen in trends en patronen.

Introductie van Freestyle Libre 2

Een van de meest opvallende spelers op het gebied van CGM-technologie is de Freestyle Libre 2, ontwikkeld door Abbott Diabetes Care. Dit systeem heeft de manier waarop mensen met diabetes hun aandoening beheren, ingrijpend veranderd, dankzij zijn gebruiksgemak, nauwkeurigheid en geavanceerde functies.

Werking van Freestyle Libre 2

De Freestyle Libre 2 bestaat uit twee hoofdcomponenten: een kleine sensor en een ontvanger. De sensor wordt op de achterkant van de bovenarm aangebracht en blijft daar gedurende meerdere dagen (meestal tot 14 dagen) zitten. Het bevat een minuscule naald die onder de huid gaat en continu de interstitiële glucose meet, wat een nauwe relatie heeft met de bloedglucosewaarden.De ontvanger is een compact apparaatje dat de gebruiker bij zich draagt. Het communiceert draadloos met de sensor en geeft real-time glucosegegevens weer op een gebruiksvriendelijk scherm. Bovendien kan de Freestyle Libre 2 gekoppeld worden aan een smartphone, waardoor gebruikers hun glucosegegevens direct op hun mobiele apparaat kunnen bekijken via een speciale app.

Voordelen van Freestyle Libre 2

 1. Pijnloos en gemakkelijk te gebruiken: Een van de grootste voordelen van de Freestyle Libre 2 is het gemak van de applicatie. In tegenstelling tot traditionele bloedglucosemetingen met vingerprikken, is het aanbrengen van de sensor pijnloos en vereist het geen bloed. Dit maakt het ideaal voor zowel volwassenen als kinderen met diabetes.
 2. Continue monitoring: Met de Freestyle Libre 2 hebben gebruikers real-time inzicht in hun glucosewaarden gedurende de dag, zonder dat ze voortdurend hoeven te prikken. Dit stelt hen in staat om snel te reageren op hoge of lage bloedsuikerspiegels en hun behandeling dienovereenkomstig aan te passen.
 3. Trendinformatie: Naast het weergeven van actuele glucosewaarden, biedt de Freestyle Libre 2 ook trendinformatie, zoals de richting waarin de bloedsuikerspiegel zich beweegt en eventuele pieken of dalen. Deze gegevens helpen gebruikers om patronen te identificeren en te begrijpen hoe hun lichaam reageert op verschillende factoren zoals voeding, lichaamsbeweging en medicatie.
 4. Waarschuwingen en alarmen: Freestyle Libre 2 is uitgerust met aanpasbare alarmen die gebruikers waarschuwen wanneer hun glucosewaarden een bepaalde drempel bereiken. Deze functie is vooral waardevol tijdens de slaap of in situaties waarin gebruikers mogelijk niet in staat zijn om regelmatig hun glucosegegevens te controleren.
 5. Gegevensdeling: De mogelijkheid om glucosegegevens te delen met zorgverleners, familieleden of verzorgers is een andere handige functie van de Freestyle Libre 2. Dit bevordert een betere samenwerking en zorgt ervoor dat mensen met diabetes de ondersteuning en begeleiding krijgen die ze nodig hebben.

Freestyle Libre 2 bij diabetes type 1

Voor mensen met diabetes type 1, waarbij het lichaam niet in staat is om zelf insuline te produceren, kan de Freestyle Libre 2 een waardevolle bondgenoot zijn in het dagelijkse beheer van hun aandoening. Diabetes type 1 vereist vaak meerdere dagelijkse insuline-injecties of continue infusie van insuline via een pomp om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Met de Freestyle Libre 2 kunnen mensen met diabetes type 1 hun glucosewaarden nauwlettend in de gaten houden en snel reageren op eventuele schommelingen. Dit is vooral belangrijk tijdens het sporten, het eten van maaltijden en 's nachts, wanneer de bloedsuikerspiegel kan fluctueren en het risico op hypo- of hyperglykemie toeneemt.Bovendien kan de trendinformatie die wordt geleverd door de Freestyle Libre 2 mensen met diabetes type 1 helpen om hun insulinedoses nauwkeuriger af te stemmen op hun individuele behoeften. Door te begrijpen hoe hun bloedsuikerspiegel reageert op verschillende factoren, kunnen ze hun levensstijl en behandelplan aanpassen om optimale resultaten te behalen en het risico op complicaties op lange termijn te verminderen.

Freestyle Libre 2 bij diabetes type 2

Hoewel diabetes type 2 vaak later in het leven wordt gediagnosticeerd en vaak verband houdt met levensstijlfactoren zoals obesitas en gebrek aan lichaamsbeweging, kan de Freestyle Libre 2 ook een waardevol hulpmiddel zijn voor mensen met deze vorm van diabetes. Voor mensen met diabetes type 2, waarbij het lichaam onvoldoende insuline produceert of er niet effectief op reageert, kan het monitoren van de bloedsuikerspiegel een cruciale rol spelen bij het beheren van hun aandoening en het voorkomen van complicaties.De continue glucosemonitoring die wordt geboden door de Freestyle Libre 2 stelt mensen met diabetes type 2 in staat om beter inzicht te krijgen in hoe hun lichaam reageert op voeding, lichaamsbeweging en medicatie. Dit kan hen helpen om gezondere keuzes te maken in hun dieet en levensstijl, wat op zijn beurt kan leiden tot een betere controle over hun bloedsuikerspiegel en een verminderd risico op complicaties zoals hart- en vaatziekten, nierproblemen en neuropathie.Bovendien kunnen mensen met diabetes type 2 profiteren van de alarmfuncties van de Freestyle Libre 2, die hen waarschuwen wanneer hun glucosewaarden buiten het streefbereik liggen. Deze waarschuwingen kunnen hen helpen om proactief actie te ondernemen om hypo- of hyperglykemie te voorkomen en hun gezondheid te beschermen.

Conclusie

De Freestyle Libre 2 heeft de manier waarop mensen met diabetes type 1 en type 2 hun aandoening beheren, ingrijpend veranderd. Met zijn pijnloze applicatie, continue monitoring, trendinformatie, alarmfuncties en gegevensdelingsmogelijkheden biedt het gebruikers een ongekend niveau van controle, gemak en gemoedsrust. Of het nu gaat om het fine-tunen van insulinedoses, het aanpassen van de levensstijl of het voorkomen van diabetesgerelateerde complicaties, de Freestyle Libre 2 staat centraal in het streven naar een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met diabetes over de hele wereld.Bestel hier de Freestyle Libre 2 sensor | Glucose meten zonder prikken

Proshield Barrièrecrème: Verbetering van Comfort en Hygiëne bij Incontinentie

Incontinentie is een veelvoorkomend medisch probleem dat een grote impact kan hebben op het dagelijks leven van mensen. Gelukkig evolueert de medische wereld voortdurend en worden er steeds betere oplossingen ontwikkeld om het comfort en de hygiëne van mensen met incontinentie te verbeteren. Een van deze innovatieve oplossingen is Proshield barrièrecrème. In deze blog gaan we dieper in op het gebruik en de voordelen van Proshield barrièrecrème bij incontinentie.

Wat is Proshield barrièrecrème?

Proshield barrièrecrème is een geavanceerd huidverzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor mensen met incontinentieproblemen. Het is ontworpen om een beschermende barrière op de huid te creëren, waardoor irritatie, roodheid en beschadiging als gevolg van contact met urine en ontlasting worden voorkomen. Proshield barrièrecrème wordt vaak gebruikt in combinatie met andere incontinentieproducten, zoals absorberende inleggers of luiers, om het comfort van de gebruiker te maximaliseren en de huid gezond te houden.

Hoe werkt Proshield barrièrecrème?

Het gebruik van Proshield barrièrecrème is eenvoudig en effectief. De crème wordt rechtstreeks op de schone en droge huid aangebracht voordat incontinentiemateriaal wordt gebruikt. Het vormt een dunne, waterbestendige laag die de huid beschermt tegen vocht en irritatie. Deze beschermende barrière voorkomt dat urine en ontlasting de huid kunnen beschadigen, wat essentieel is voor het behoud van een gezonde en comfortabele huid bij mensen met incontinentie.

Voordelen van Proshield Barrièrecrème

1. Beschermt de huid

Een van de belangrijkste voordelen van Proshield barrièrecrème is de bescherming die het biedt aan de gevoelige huid van mensen met incontinentie. Door een beschermende barrière te vormen, helpt de crème om irritatie, roodheid en beschadiging van de huid te voorkomen, zelfs bij langdurig contact met urine en ontlasting. Dit draagt bij aan het behoud van een gezonde huid en vermindert het risico op huidproblemen zoals luieruitslag en dermatitis.

2. Verzacht en hydrateert de huid

Naast het bieden van bescherming, bevat Proshield barrièrecrème ook ingrediënten die de huid verzachten en hydrateren. Dit is vooral belangrijk omdat incontinentie vaak gepaard gaat met een droge en geïrriteerde huid. Door de huid te hydrateren en te verzachten, helpt de crème om ongemak te verminderen en het algemene comfort van de gebruiker te verbeteren.

3. Vermindert geur

Een bijkomend voordeel van Proshield barrièrecrème is dat het helpt om ongewenste geuren te verminderen die kunnen ontstaan ​​bij incontinentie. Door een beschermende barrière te vormen tussen de huid en incontinentiemateriaal, voorkomt de crème dat urine en ontlasting in contact komen met de lucht, wat de vorming van geur kan verminderen. Dit draagt bij aan een gevoel van frisheid en zelfvertrouwen bij de gebruiker.

4. Makkelijk in gebruik

Proshield barrièrecrème is ook zeer gemakkelijk in gebruik, wat het een favoriete keuze maakt voor zowel gebruikers als zorgverleners. De crème kan eenvoudig worden aangebracht op de schone en droge huid voordat incontinentiemateriaal wordt gebruikt. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder tubes en individueel verpakte sachets, wat het handig maakt voor gebruik thuis en onderweg.

5. Verbetert de kwaliteit van leven

Het gebruik van Proshield barrièrecrème kan aanzienlijk bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met incontinentie. Door het bieden van bescherming, comfort en hygiëne, stelt de crème gebruikers in staat om zich zelfverzekerder en comfortabeler te voelen in hun dagelijkse activiteiten. Dit kan op zijn beurt leiden tot een verbeterde gemoedstoestand en een groter gevoel van eigenwaarde.

Conclusie

Proshield barrièrecrème is een waardevol hulpmiddel voor mensen met incontinentie, dankzij de vele voordelen die het biedt. Door een beschermende barrière te vormen, helpt de crème om irritatie, roodheid en beschadiging van de huid te voorkomen, terwijl het tegelijkertijd de huid verzacht, hydrateert en ongewenste geuren vermindert. Het gebruiksgemak van Proshield barrièrecrème maakt het een ideale keuze voor zowel gebruikers als zorgverleners, terwijl het bijdraagt aan een verbetering van de algehele kwaliteit van leven van mensen met incontinentie.Bestel hier Proshield Plus Skin Protectant 115g huidbeschermingscreme 

Bezorging rond feestdagen voorjaar 2024

Rond de feestdagen in het voorjaar van 2024 gelden aangepaste bezorgdagen. In het schema hieronder kan je zien welk effect dit heeft op jouw bestelling.

Hou er tevens rekening mee dat veel PostNL afhaalpunten ook gesloten kunnen zijn tijdens de feestdagen!

Datum

Dipso

PostNL

Vrijdag 29 maart
Goede vrijdag
Normale openingNormale bezorging
Maandag 1 april
2e paasdag
Magazijn en klantenservice gesloten
Bestellingen worden dinsdag 2 april verwerkt
Geen bezorging
Zaterdag 27 april
Koningsdag
Magazijn en klantenservice gesloten
Bestellingen worden maandag 29 april verwerkt
Geen bezorging
Donderdag 9 mei
Hemelvaartsdag
Magazijn en klantenservice gesloten
Bestellingen worden maandag  13 mei verwerkt
Geen bezorging
Vrijdag 10 meiKlantenservice gesloten, magazijn geopend
Vragen worden vanaf maandag 13 mei beantwoord
Normale bezorging
Maandag 20 mei
2e Pinksterdag
Magazijn en klantenservice gesloten
Bestellingen worden dinsdag 21 mei verwerkt
Geen bezorging

Voor dagen waarop PostNL niet bezorgd geldt dat PostNL de pakketten vanaf de eerstvolgende werkdag gaat bezorgen.

Uiteraard kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze webshop terecht. Bestelling worden de eerstvolgende reguliere werkdag verwerkt.

Back to Top

Blog 666fe2bac161e

Product toegevoegd aan winkelwagen