Stage allround e-Commerce

Dipso is een snel groeiend e-commerce bedrijf op het gebied van “Health & Beauty” Door slim in te kopen kunnen we vaak goede prijzen bieden voor de consument. We zijn het afgelopen jaar flink gegroeid. Ook aankomend jaar willen we verder groeien! We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons hierbij gaat helpen!

Wat ga je doen?

Wij geloven in eigen initiatief.  We geven je daarom zo snel mogelijk je eigen verantwoordelijkheden op het gebied van marketing & klantenservice. Je draagt je steentje je bij aan de vindbaarheid van ons bedrijf door elke dag de website een stukje beter te maken. Uiteraard wordt je in alles zeer goed begeleid maar je bent zelf startend, leergierig en precies.

SEA (20%)

Je bekijkt en optimaliseert bestaande campagnes. Je houdt hierbij veranderingen scherp in de gaten. Bieden we nog genoeg? Moeten we misschien met de prijs omlaag? Is de conversie goed? Jij duikt in deze gegevens en geeft advies aan onze SEA-experts. Je leert op deze manier snel om te gaan met tools als Analytics, Adwords & Channable

SEO (30%)

Waarop zoeken mensen? Past onze content bij datgene wat de bezoeker zoekt? Hebben we genoeg inkomende links? Met gebruik van verschillende tools (Yoast, Google Search Console & Semrush) identificeer en benut je kansen. Elke dag maak je de website een beetje beter.

Category management (30%)

Bieden we wel de juiste producten aan? Missen we nog iets? Welke producten hebben we nodig om een compleet assortiment aan te bieden? Je schakelt met inkoop om ervoor te zorgen dat we de juiste producten hebben. Daarnaast verwerk je alles op de juiste manier in onze Woocommerce omgeving. Op deze manier leer je ook meer over IT en CMS systemen.

Klantenservice [20%]

Het beantwoorden van vragen van klanten op dagelijkse basis.

Wie ben jij?

Je wordt enthousiast van de mogelijkheden van e-commerce en wil hier graag meer over leren. Je vind alleen werken achter je computer prettig maar tijdens pauzes maak je graag een praatje met je collega’s.

Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Uitstekende Nederlands communicatievaardigheden
  • Optioneel: Kennis van WordPress
  • Je bent 24-40 uur beschikbaar om mee te werken, uiteraard krijg je voldoende tijd en ondersteuning om ook je stage opdrachten af te maken.
  • Gepassioneerd over E-commerce/Marketing
  • Open om jezelf uit te dagen door nieuwe verantwoordelijkheden op je te nemen

Wat bieden wij

Naast dagelijkse begeleiding en toffe collega’s kun je van ons het volgende verwachten:

  • De stagevergoeding zal € 250 per maand bedragen. Dit kun je verdubbelen zodra je de opgestelde targets haalt.
  • Leer van de beste professionals op het gebied van E-commerce, SEA & SEO
  • Ruimte om je te ontwikkelen. Wij leren van fouten. Door open en eerlijk naar elkaar te zijn wordt iedereen elke dag een beetje beter.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@dipso.nl met je cv en een korte uitleg waarom je bij ons stage wilt lopen.